factuurmaker.be : op een eenvoudige manier, online uw facturen aanmaken en beheren!

 


de kleine lettertjes...


De facturen in PDF zijn versleuteld en kunnen dus niet aangepast worden. U bewaart wel best zelf uw facturen op papier als bewijsstukken bij controle.
Dit systeem is geen boekhoudkundig pakket, enkel een manier om op een overzichtelijke en eenvoudige manier facturen aan te maken en betalingen bij te houden. Indien u meer dan 500 facturen maakt per jaar is een volledig boekhoudpakket waarschijnlijk een beter optie.
Dit is een abbonnementsdienst met voorafbetaling per jaar. U kan uw abbonnement op elke moment opzeggen, maar er wordt niet terugbetaald op de reeds betaalde bijdrage. Bij niet tijdig betalen van de factuur of stopzetting zullen alle gegevens gekoppeld aan uw account verwijderd worden.
30 dagen op proef: na het aanmaken van een account, heeft u 30 dagen om het systeem uit te proberen. Indien u ons binnen deze 30 dagen laat weten dat u het systeem niet verder wil gebruiken, zullen we u geen factuur sturen.
Deze dienst wordt aangeboden zonder enige waarborg. De aanbieder kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventueel verlies van gegevens of schade die daaruit zou volgen. De abbonnee is zelf verantwoordelijk voor het veilig opslaan van ingevoerde gegevens.
Thisconnect bvba heeft het recht om deze dienst op elk moment te weigeren of stop te zetten.

Alle vermelde prijzen zijn excl 21% BTW.

©2009-2024 factuurmaker.be is een webapplicatie ontwikkeld en beheerd door Thisconnect bvba - henri horriestraat 3, 8800 roeselare - BTW-BE0880.541.749
online factureren
hoe werkt het
hoe ziet uw factuur eruit?
online betalen
hoeveel kost het
hoe veilig is het?
de kleine lettertjes
contacteer onsbestellen